Grøn sauce

Grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Dild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.piskefløde
1 dl.små dildkviste
1.5 dl.cremefraiche 38%
2 æggeblommer
0.25 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
50 g.ørredrogn
 
Opskrift:
Blendt fløde og dild i ca. 20 sek.

Kom creme fraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Pisk lidt af den varme creme fraiche i æægeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "Grønne" fløde og varm saucen ignnem.

Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11993 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu