Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grøn sauce

Grøn sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Dild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.piskefløde
1 dl.små dildkviste
1 1/2 dl.creme fraiche 38%
2 æggeblommer
1/4 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
50 g.ørredrogn
 
Opskrift:
Blendt fløde og dild i ca. 20 sek.

Kom creme fraiche i en lille gryde og varm den op til kogepunktet. Rør æggeblommerne sammen i en skål. Pisk lidt af den varme creme fraiche i æægeblommerne og hæld den derefter tilbage i gryden under stadig piskning. Varm saucen op uden at den koger. Tilsæt den "Grønne" fløde og varm saucen ignnem.

Smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9777 gange,
og udskrevet 112 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu