kartoffelmel (evt maizena) til at jævne. 10 g. kartoffelmel (evt maizena) til at jævne.
25
g.
sukker. 25 g. sukker.
tvebakker. tvebakker.
Opskrift:
mælk og vand hældes i en gryde og bringes i kog under omrøring.
sukker, kakao og kartoffelmel blandes og udrøres i vand til en jævning.
Jævningen hældes i under omrøring og bringes i kog.
Suppen serveres varm med tvebakker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(27 stemmer)
Opskriften er vist 29442 gange, og udskrevet 453 gange.
Kommentarer
maj - 2014-09-08 14:50:28 mega god har lige spist den mums...
Kristian - 2008-07-22 16:03:59 hos min mormor fik vi tvebakker til suppen, det var godt.
- 2008-03-08 16:34:07 Flødeskum på toppen kan ogå benyttes og smager herligt.
Majbritt - 2007-07-02 14:33:10 Kakaosuppe er en herlig spise, men har altid brugt mariekiks som tilbehør
jette - 0000-00-00 00:00:00 jeg prøvede den i går den var god men jeg kunne alige vel ikke kende den som barn jeg syntes den var anderledes
madmor - 0000-00-00 00:00:00 I min tid på plejehjem blev denne ret ofte serveret Jævnet med kartoffelmel og taget af LIGE før retten kogede. Vi serverede ristede havregryn til. Havregrynene skalristes til de blive fravede på en TØR pandePrøv evt at komme noget mørk chokolade i så suppen for mere fylde
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider