Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødfars med tomater i ovn

Kødfars med tomater i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
250 g.hakket svinekød
250 g.hakket kød
2 spsk.rasp
0.5-1 dl.Bouillon
1 æg
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
 
 Fyld:
4-5 tomater
2 løg
 Salt
 Friskkværnet peber
1 tsk.tørret basilikum
1 spsk.smør
 
 Endvidere:
50 g.smør
1 spsk.rasp
6 skiverbacon
 


Tilbehør:
Byd kartofler eller salat til.
Opskrift:

Fyld:
Skål og flå tomaterne og del dem i kvarter.

Pil løgene, skær dem i ringe, og snur dem klare i halvdelen af fedtstoffet.

Kødfars:
Bland det hakkede kød med raspen, og rør det let sammenpisket æg i.

Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, og rør godt. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Kom halvdelen af farsen i bunden af et smurt, ovnfast fad med høje kanter. Læg fyldet ovenpå, krydr med salt, friskkværnet peber og basilikum. Dæk med den resterende fars. Tryk den let ned over fyldet.

Fordel rasp og smørklatter over farsen, og sæt retten i ovnen ved 175 grader en halv times tid. Læg derpå baconskiverne øverst og steg yderligere ca. ½ time. servér straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16875 gange,
og udskrevet 393 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu