Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kuvertflute

Kuvertflute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kuvertflute, billede 4 Kuvertflute, billede 1 Kuvertflute, billede 2 Kuvertflute, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 gram Gær
3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Fuldkornshvedemel
   
250 gram Sigtemel
250 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   


Opskrift:

Gæren smuldres i den lunede mælk og kærnemælk, salt og sirup tilsættes.

Smørret skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med fuldkornshvedemelet.

Dejen arbejdes godt igennem, hvorefter den hviler i 15 minutter.



Bland så sigtemelet med grahamsmel og ælt dette igennem i den forhævede dej, der igen arbejdes godt igennem.

Stil dejen til hævning i 2 timer.

Dejen slås sammen og trilles i en lang pølse, der deles i 28 stykker.

Brødene formes, lav et snit i toppen og stil dem ti l hævning i ca. 20 minutter.

Si lidt sigtemel over brødene inden de sættes i ovnen.

Bages ved 210 grader på næstnederste rille i ca. 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20559 gange,
og udskrevet 334 gange.


Energi:
KJ total 16674 (3970 kcal)
KJ pr. stk. 694 (165 kcal)
Vægt ialt 1757 gram
Vægt pr. stk. 73 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 948 KJ (225 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 37.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu