Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kuvertflutes med hasselnødder

Kuvertflutes med hasselnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 gram Gær
3 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
40 gram Hasselnøddeflager
100 gram Sigtemel
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 stk. Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kærnemælken varmes langsomt op sammen med smørret, til blandingen er håndvarm. Kom siruppen i og hæld dette over gæren, som er smuldret i en skål. Rør til gæren er opløst.

Bland salt og hasselnøddeflager sammen med melsorterne og rør i gærmassen. Ælt dejen, til den er let og lind. Stil dejen til hævning i 30 minutter.

Slå dejen godt sammen og rul den til en lang pølse, der skæres ud på skrå i passende stykker. Læg brødene på en bageplade og skær et skråt snit på toppen. Lad brødene hæve i 15 minutter.

Æg og fløde piskes sammen og pensles på brødene, som bages på midterste rille i ovnen ved 200° i 18 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10491 gange,
og udskrevet 255 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10906 (2596 kcal)
KJ pr. Brød 10906 (2596 kcal)
Vægt ialt 972 gram
Vægt pr. Brød 972 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1122 KJ (267 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 41.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu