Pil 10 mandariner, men lad dem forblive hele. Pil så meget af det hvide af som muligt, også. det hvide i midten. Lav et lille snit i ryggen af hver "båd". Kog en lage af vand, anis og sukker. Kom mandarinerne i den kogende lage, træk gryden af ilden. Lad madarinerne trække mindst 12 timer, men gerne flere døgn før de serveres, f.ex med r sabayon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 20218 gange, og udskrevet 264 gange.
Kommentarer
Line - 2016-10-22 18:20:31 skal syltningen i køleskab eller hvordan opbevares den? og hvor længe kan den hold? kan den klare flere måneder eller hvorledes?
hilsen Line
Lotte - 0000-00-00 00:00:00 Hvordan opbevares mandarinerne, og hvor længe kan de holde?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider