Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede mandariner

Syltede mandariner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Mandarin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 mandariner
1 l.vand
500 g.sukker
4 helestjerneanis
 
Opskrift:
Pil 10 mandariner, men lad dem forblive hele. Pil så meget af det hvide af som muligt, også. det hvide i midten. Lav et lille snit i ryggen af hver "båd". Kog en lage af vand, anis og sukker. Kom mandarinerne i den kogende lage, træk gryden af ilden. Lad madarinerne trække mindst 12 timer, men gerne flere døgn før de serveres, f.ex med r sabayon.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 20218 gange,
og udskrevet 264 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Line  -  2016-10-22 18:20:31
skal syltningen i køleskab eller hvordan opbevares den? og hvor længe kan den hold? kan den klare flere måneder eller hvorledes? hilsen Line

Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan opbevares mandarinerne, og hvor længe kan de holde?