Valdorfsalat

Valdorfsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalaterRet : Salater - Nøddesalater

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Valdorfsalat, billede 4 Valdorfsalat, billede 1 Valdorfsalat, billede 2 Valdorfsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
100 gram Vindruer, blå
2 dl. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Æblet og bladselleri skylles og skæres i små terninger. Vindruer halveres og stenene fjernes. Tag de pæneste fra til at pynte med.

A-38 smages til med sukker, salt og citronsaft.

Frugten blandes med A-38 og pyntes med vindruer og valnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 90970 gange,
og udskrevet 3530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (43 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1380 (328 kcal)
KJ pr. Pers. 345 (82 kcal)
Vægt ialt 609 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 226 KJ (53 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 8.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-30 12:49:07
god og nem at lave samger godt og frisk.

  -   2005-01-01 01:01:01
I stedet for A-38 foreslås som forbedring økologisk 2 dl. 18% creme freise og 3 spsf. piskefløde for konsistensen.