| |
|
Valdorfsalat
Valdorfsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Æblet og bladselleri skylles og skæres i små terninger.
Vindruer halveres og stenene fjernes. Tag de pæneste fra til at pynte med.
A-38 smages til med sukker, salt og citronsaft.
Frugten blandes med A-38 og pyntes med vindruer og valnødder.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(43 stemmer)
Opskriften er vist 85099 gange, og udskrevet 3341 gange.
| |
|
|
KJ total 1380 (328 kcal)
KJ pr. Pers. 345 (82 kcal)
Vægt ialt 609 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 226 KJ (53 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 8.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Inge - 2007-12-30 12:49:07 god og nem at lave samger godt og frisk.
Phillip Bøgh - 0000-00-00 00:00:00 I stedet for A-38 foreslås som forbedring økologisk 2 dl. 18% creme freise og 3 spsf. piskefløde for konsistensen.
|
|