Valdorfsalat
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 90970 gange,
og udskrevet 3530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2007-12-30 12:49:07 god og nem at lave samger godt og frisk. Phillip Bøgh - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for A-38 foreslås som forbedring økologisk 2 dl. 18% creme freise og 3 spsf. piskefløde for konsistensen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne