Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Waldofsalat

Waldofsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SalatRet : Salat - Nøddesalater

Hovedingrediens : Bær - Vindruer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Waldofsalat, billede 4 Waldofsalat, billede 1 Waldofsalat, billede 2 Waldofsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
   
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
200 gram Vindruer. blå
200 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Sellerien skrælles og skæres i små tærn som blancheres 1-2 minutter og køles af.

Pisk fløden let og bland den med creme fraîche. Smag til med sukker.

Halver druerne, og fjern sten. Æblerne skræles og skæres i små tern. Husk at fjerne kernehuset.

Vend nu selleri, druer og æbler i fløden.

Kvarte valnøddekerner kommes i.

Salaten skal stå og trække ½ times tid før den serverres kold. Pynt med valnøddekerner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (17 stemmer)

Opskriften er vist 70876 gange,
og udskrevet 2131 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6392 (1522 kcal)
KJ pr. Pers. 1598 (380 kcal)
Vægt ialt 878 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 728 KJ (173 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 12.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tina m  -  2012-10-12 16:33:48
Smager utrolig godt. Nemt at lave. Bruger dog 4 stænger blad selleri istedet for knold selleri.

Annette J  -  2009-12-31 15:36:08
Prøv blad selleri istede for knold selleri det giver en god friskhed.