Kaki-marmelade

Kaki-marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Kakifrugt Sharonfrugt Dadelblomme Persimon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.frugtkød af modne kakier
750 g.sukker
1 dl.vand
 
Opskrift:
Når skallen er fjernet fra de modne kakier, deles de i to, og frugtkødet presses gennem en si. Varm sukkeret lidt op i ovnen i nogle minutter, og bland derefter frugtkød, sukker og vand. Hæld det hele op i en gryde, og lad sukkeret smelte, men du hele tiden rører. Når alt sukkeret er smeltet, øges varmen, og blandingen koges indtil den er ved at stivne.

Skum eventuelt af, inden marmeladen efter ti minutters afkøling puttes i rene opvarmede glas.

Luk glassene, og opbevar kaki-marmeladen tørt og mørkt, indtil den skal spises.





karakterer:
Opskriften er vist 19896 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu