Ricotta-budding med sharon-creme
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Blød husblas op i koldt vand i 5 min.
Pres den, og smelt den i et vandbad, sammen med rommen og en skefuld vand.
Bland ricotta-osten, sukkeret og 100 g. hakkede nødder. Tilsæt den smeltede husblas, og vend den i blandingen. Fordel blandingen i 4 portionsskåle, og lad den hvile i køleskabet et par timer. Fjern skallen fra kakierne, blend dem og tilsæt vanille, 1/2 tsk. kanel og resten af rommen. Var blandingen op ved svag varme et par minutter. Tag buddingerne ud af formene, drys resten af nødderne over dem, og server dem den lunkne kaki-creme. |
|
Opskriften er vist 9671 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-08-26 09:43:47 Et brev vanillesukker er vist 10 g. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne