hakket svinekød max 10% fedt500 g. hakket svinekød max 10% fedt
2
løg2 løg
5
stk.
stjerne anis5 stk. stjerne anis
1
stk.
muskatnød1 stk. muskatnød
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
1
rød
peperfrugt1 rød peperfrugt
250
g.
østershatte250 g. østershatte
2.5
l.
vand2.5 l. vand
Opskrift:
Snit løg, hvidløg, chili og porre, svits det blankt i en stor gryde tilsæt kød og resten af ingredienserne.
Lad det stå og trække lidt smag mens retten simre (ca. et kvarter).
Derpå tilsættes vandet, koges i 2 timer.
Hvorpå urter tages op koges i en time mere.
Suppen sigtes gennem vådt klæde.
Urterne tilsættes og der smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 29112 gange, og udskrevet 294 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider