Dyp de fuldmodne tomater i kogende vand og flå dem. Pil løg og hvidløg. Flæk peberfrugten, fjern kærnerne og skyl den. Skræl agurken, flæk den og skrab kærnerne ud.
Skær disse grønsager i meget små stykker og kom dem efterhånden i en skål. Drys med salt og peber fra kværn og tilsæt 1/2 liter koldt vand.
Kom det i en blender og tilsæt olie og vineddike. Lad blenderen køre et øjeblik og hæld suppen i en terrinen. Sæt suppen i køleskabet i 3-4 timer.
Inden servering knuses isen (ca. 12 isterninger) groft. Kom den knuste is i suppen.
Server suppen med brød til.
Tips:
Denne suppe, der skal spises meget kold, skal tilberedes mindst 4 timer før den skal serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(23 stemmer)
Opskriften er vist 72244 gange, og udskrevet 1930 gange.
Energi:
KJ total 2524 (601 kcal)
KJ pr. Pers. 631 (150 kcal)
Vægt ialt 1926 gram
Vægt pr. Pers. 481 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 131 KJ (31 kcal) Protein 0.7 gram Fedt 1.6 gram Kulhydrat 4.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
BA - 2020-07-25 11:49:51 Super lækkert og nemt lat lave kan varmt anbefaldes :) som forret til tapas
Night - 2007-07-16 16:31:03 Smager meget tæt på den rigtig spanske...
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider