blandede bær, fx. Blåbær, ribs, hindbær (halve) og jordbær (kvarte) 400 g. blandede bær, fx. Blåbær, ribs, hindbær (halve) og jordbær (kvarte)
Fløde-Yoghurtcreme : Fløde-Yoghurtcreme :
¼
l.
yoghurt ¼ l. yoghurt
¼
l.
piskefløde ¼ l. piskefløde
rørsukker rørsukker
Vanille Vanille
Timiantules : Timiantules :
50
g.
sukker 50 g. sukker
40
g.
smør 40 g. smør
½
l.
piskefløde ½ l. piskefløde
50
g.
mandelmel 50 g. mandelmel
timian timian
Opskrift:
Stil yoghurten til afdrypning i et kaffefilter mindst et par timer og gerne natten over. Pisk fløden let stiv. Smag til med sukker og vanille. Vend flødeskummet med yoghurten.
Kog vand og sukker op og rør, til sukkeret er helt smeltet.
Nip stilken af cherrytomaterne, skyl jordbærrene, pres saften ud af den rosa grapefrugt. Blend frugterne. Smag til med lidt rørsukker og vodka, og stil gazpachoen meget koldt.
Timiantuiles :
Kog sukker, smør, fløde og mandelmel sammen. Kom timianblade i, når massen er tæt og homogen. Lad massen køle lidt af, og sæt den så med teskeer på ovnplader beklædt med bagepapir. Bag ca. 10 minutter ved 180 grader, til de er gyldne.
Blend gazpachoen luftig umiddelbart før servering. Fordel bærrene i fire tallerkener, hæld gazpachoen over. Server timiantuilesene til og kom yoghurt/flødecreme i gazpachoen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11987 gange, og udskrevet 165 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider