Kold tomatsuppe gazpacho

Kold tomatsuppe gazpacho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.tomater
300 g.agurk
1 rød peberfrugt
50 g.renset løg
2 fedhvidløg
2 spsk.oliven olie
0.75 spsk.lys vineddike
 salt
 peber
 sukker
1 tsk.paprika
 evt. et par mynteblade
1.5 dl.knust is
 
 Tilbehør:
 hårdkogt hakket æg
 stegt hvidløgsbrød
 
Opskrift:
Skold og flå tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker. Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær agurken i mindre stykker. Rens peberfrugten og skær i mindre stykker. Hak løg og hvidløg groft. Kom alle disse grøntsager i en blender eller foodprocessor. Tilsæt evt mynte (frisk). Blend alle grøntsager på en gang i blender eller foodprocessor. Blend ikke for længe, der skal være lidt "klumper". Hæld suppen i en skål og rør olie, eddike og krydderier i og rør rundt. Sæt skålen i køleskab min. nogle timer. Kan stå til næste dag. Ca. 20 min førend servering tilsættes is. Smag suppen til med krydderier. Server med hakket æg og ristet hvidløgsbrød og evt oliven.


karakterer:
Opskriften er vist 37667 gange,
og udskrevet 1488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Elisabeth  -  2008-09-11 21:49:28
ville lige sige at man normalt ville flå peberfrugterne os, som man kan gøre efter de er blet bagt med olie på. Deretfer skal det siges at den lyse vineddike samt sukker, paprika og knust is sagtens kan undværes og suppen kan sagtens serveres efter tilbedning.

Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
der skal MEGET mindre agurk i, og mere tomat!