Skold og flå tomaterne. Skær tomaterne i mindre stykker. Skær agurkerne i kvarte og fjern kernerne. Skær agurken i mindre stykker. Rens peberfrugten og skær i mindre stykker. Hak løg og hvidløg groft. Kom alle disse grøntsager i en blender eller food-processor. Tilsæt evt mynte (frisk). Blend alle grøntsager på en gang i blender eller food-processor. Blend ikke for længe, der skal være lidt "klumper".
Hæld suppen i en skål og rør olie, eddike og kryderier i og rør rundt. Sæt skålen i køleskab min. nogle timer. Kan stå til næste dag. Ca. 20 min førend servering tilsættes is. Smag suppen til med kryderier. Server med hakket æg og ristet hvidløgsbrød og evt oliven.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.2
(31 stemmer)
Opskriften er vist 36544 gange, og udskrevet 1463 gange.
Kommentarer
Elisabeth - 2008-09-11 21:49:28 ville lige sige at man normalt ville flå peberfrugterne os, som man kan gøre efter de er blet bagt med olie på. Deretfer skal det siges at den lyse vineddike samt sukker, paprika og knust is sagtens kan undværes og suppen kan sagtens serveres efter tilbedning.
Nielsen - 0000-00-00 00:00:00 der skal MEGET mindre agurk i, og mere tomat!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider