Semulje-Gnocchi

Semulje-Gnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Semulje

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 dl.mælk
 salt
 friskkværnet sort peber
85 g.semuljemel
1 æg, let pisket
150 g.friskrevet parmesan
60 g.smør, smeltet
 dl.fløde
75 g.revet Mozzarellaost
 
Opskrift:
En ca 28x18x3 cm. bagepande eller bageform fores med bagepapir. Kog mælken op med halvdelen af muskaten, salt og peber i en gryde. Dæmp varmen og pisk efterhånden semuljemelet i. Kog over svag varme 5-10 min. til grøden er jævn. Tilsæt ægget og ½ dl. af parmesanen og rør rundt. Fordel denne dej i bradepanden og lad den stivne i køleskabet i mindst 1 time.

Ovnen forvarmes til 180 grader. Udstik cirkler af semuljekage med en udstiksform på ca. 4 cm. i diameter. Læg gnocchi’erne i et smurt ovnfast fad.

Hæld smeltet smør over gnocchi’erne og derefter fløde. Drys med resten af muskaten og mozzarellaen. Retten bages 20-25 min i ovnen til overfladen er gylden. Serveres med en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 15334 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu