skinke ( eller andet røget kød)200 g. skinke ( eller andet røget kød)
salt salt
peber peber
sellerisalt sellerisalt
2
tomater2 tomater
100-150
g.
revet ost100-150 g. revet ost
Opskrift:
Lav kartoffelmos af friskkogte kartofler, af pulver eller brug en rest fra dagen før.
Rør æggeblommer, revet løg og små skinketern i og smag mosen til med salt, peber og sellerisalt.
Læg kartoffelmosen som fire store toppe i et smurt, ovnfast fad og stik et par tykke tomat skiver i hver top. Drys reven ost over og sæt fadet i ovnen til osten er svagt gylden.
Serveres direkte fra ovnen med en rå salat.
Tips:
Gratinering:
10-15 min ved 250 Gr
Midterste ribbe i ovnen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 28744 gange, og udskrevet 651 gange.
Kommentarer
- 2010-01-11 19:32:45 Det er simpelthen min nye livret.
Jeg kom forårsløg i istedet for alm løg og nogle hakkede champignon.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider