Gratineret kartoffelmos med tomat

Gratineret kartoffelmos med tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 portionerfast kartoffelmos
2 Æggeblommer
1 lilleløg
200 g.skinke (eller andet røget kød)
 salt
 peber
 sellerisalt
2 tomater
100-150 g.revet ost
 
Opskrift:
Lav kartoffelmos af friskkogte kartofler, af pulver eller brug en rest fra dagen før.

Rør æggeblommer, revet løg og små skinketern i og smag mosen til med salt, peber og sellerisalt.

Læg kartoffelmosen som fire store toppe i et smurt, ovnfast fad og stik et par tykke tomat skiver i hver top. Drys reven ost over og sæt fadet i ovnen til osten er svagt gylden.

Serveres direkte fra ovnen med en rå salat.

Tips:

Gratinering: 10-15 min ved 250 Gr Midterste ribbe i ovnen





karakterer:
Opskriften er vist 30129 gange,
og udskrevet 683 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-11 19:32:45
Det er simpelthen min nye livret. Jeg kom forårsløg i istedet for alm løg og nogle hakkede champignon.