Bag peberfrugterne i ovnen ved 200 grader til skindet har løsnet sig.
Pil skindet af peberfrugterne.
Skræl agurken og fjern kernerne.
Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Sæt gazpachoen på køl og server den afkølet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 29554 gange, og udskrevet 778 gange.
Kommentarer
carmen - 0000-00-00 00:00:00 du kan bruge ristet brød at dyppe i
Claudius - 0000-00-00 00:00:00 Hvad drikker man til denne suppe??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider