Andalusisk Gazpacho

Andalusisk Gazpacho, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - Gazapcho

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :

Ingredienser:
6 storemodne tomater
2 skalotteløg
3 fedhvidløg
1 agurk
3 røde peberfrugter
4 spsk.olivenolie
2 spsk.tomatpuré
4 dl.tomatjuice
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bag peberfrugterne i ovnen ved 200 grader til skindet har løsnet sig. Pil skindet af peberfrugterne. Skræl agurken og fjern kernerne. Blend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Sæt gazpachoen på køl og server den afkølet.


karakterer:
Opskriften er vist 30512 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

carmen  -  0000-00-00 00:00:00
du kan bruge ristet brød at dyppe i

Claudius  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad drikker man til denne suppe??