Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildtbouillon Consomme de gibier

Vildtbouillon Consomme de gibier , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 kg.vildt rester, bryst, bov, hals af vildtdyr, skrog af vildtfugle.
 kg.urter: Gulerødder, selleri, porrer.
5 løg
1 grentimiam
2 laurbærblade.
200 g.champignon.
 
 Krydderpose :
5 kryddernelliker
7 knuste enebær.
8 l.kalvebouillon
2 l.vand.
 Salt 2 g. pr l. vand.
 
Opskrift:
Vildtresterne, kommes i gryde med kalvebouillon, vand, salt og koges op. Må ikke stå og buldre koge, men koge svagt, der vil komme nogle urenheder til toppen de skal fjernes med en hulske el. lign. Urterne skæres i tern 3x3 cm, løg i 1/8 og kommes på fonden sammen med krydderposen, krydderposen tages op efter ½ time og krydderierne, urter, champignon, koges ½ time yderligere. Bouillonen sigtes. Koges op, efter den er blevet sigtes skal den koges igennem, evt reduceres/nedkoges, så der er 8 l. færdig bouillon og eller god smag.

Anvendelse:
Vildtconsomme, vildtsaucer, braissering af vildt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14933 gange,
og udskrevet 226 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu