Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Maréchale

Maréchale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 l.suppe
1 kg.skankekød eller andet
750 g.urter (gulerod, selleri, porre)
3 æggehvider
 
 Gulerødder og selleri i flade kvadrater
 blomkålsbuketter
 ærter
 porreringe
 marv
 kødboller
 
Opskrift:
Klaring af oksebouillon:
Kød og urter hakkes i kødhakker, blandes godt med hviderne, tilsættes forsigtigt den KOLDE suppe, der røres rundt, derefter varmes suppen forsigtigt op til kogepunktet, herefter må der ikke røres, klarifikationen vil lægge sig ovenpå suppen som et låg, suppen simrer i 1 - 2 timer.

Klarifikationen fjernes forsigtigt med en hulske og consommen sigtes forsigtigt gennem et klæde. Hvis det er en hønsebouillon der skal klares tilsættes hønseskrog (hugget itu) Efter denne øvelse skulle du gerne have en helt krystalklar bouillon klar til tilsætning af garniture. Det kunne f.eks. være

Gulerødder og selleri i flade kvadrater, blomkålsbuketter, ærter, porreringe, marv og kødboller.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8969 gange,
og udskrevet 82 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu