urter (gulerod, selleri, porre) 750 g. urter (gulerod, selleri, porre)
3
æggehvider 3 æggehvider
Gulerødder og selleri i flade kvadrater Gulerødder og selleri i flade kvadrater
blomkålsbuketter blomkålsbuketter
ærter ærter
porreringe porreringe
marv marv
kødboller kødboller
Opskrift:
Klaring af oksebouillon:
Kød og urter hakkes i kødhakker, blandes godt med hviderne, tilsættes forsigtigt den KOLDE suppe, der røres rundt, derefter varmes suppen forsigtigt op til kogepunktet, herefter må der ikke røres, klarifikationen vil lægge sig ovenpå suppen som et låg, suppen simrer i 1 - 2 timer.
Klarifikationen fjernes forsigtigt med en hulske og consommen sigtes forsigtigt gennem et klæde. Hvis det er en hønsebouillon der skal klares tilsættes hønseskrog (hugget itu) Efter denne øvelse skulle du gerne have en helt krystalklar bouillon klar til tilsætning af garniture. Det kunne f.eks. være
Gulerødder og selleri i flade kvadrater, blomkålsbuketter, ærter, porreringe, marv og kødboller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9220 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider