Consomme Paysanne (bondeconsomme)

Consomme Paysanne (bondeconsomme), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 l.suppe
1 kg.skankekød eller andet
750 g.urter (gulerod, selleri, porre)
3 æggehvider
 
 Små stykker af kogte gulerødder
 selleri
 porre
 hvidkål
 kogte kartofler
 
Opskrift:
Klaring af oksebouillon:
Kød og urter hakkes i kødhakker, blandes godt med hviderne, tilsættes forsigtigt den KOLDE suppe, der røres rundt, derefter varmes suppen forsigtigt op til kogepunktet, herefter må der ikke røres, klarifikationen vil lægge sig ovenpå suppen som et låg, suppen simrer i 1 - 2 timer.

Klarifikationen fjernes forsigtigt med en hulske og consommen sigtes forsigtigt gennem et klæde. Hvis det er en hønsebouillon der skal klares tilsættes hønseskrog (hugget itu) Efter denne øvelse skulle du gerne have en helt krystalklar bouillon klar til tilsætning af garniture. Det kunne f.eks. være

Consomme Paysanne (bondeconsomme):
Små stykker af kogte gulerødder, selleri og porre, hvidkål og kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11606 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu