Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Consomme Jardinere

Consomme Jardinere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Oksekød - Okseskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 l.suppe
1 kg.skankekød eller andet
750 g.urter (gulerod, selleri, porre)
3 æggehvider
 
 Årstidens grøntsager, f.eks. gulerod og selleri
 blomkålsbuketter (små)
 fine ærter
 
 
Opskrift:
Klaring af oksebouillon:
Kød og urter hakkes i kødhakker, blandes godt med hviderne, tilsættes forsigtigt den KOLDE suppe, der røres rundt, derefter varmes suppen forsigtigt op til kogepunktet, herefter må der ikke røres, klarifikationen vil lægge sig ovenpå suppen som et låg, suppen simrer i 1 - 2 timer.

Klarifikationen fjernes forsigtigt med en hulske og consommen sigtes forsigtigt gennem et klæde. Hvis det er en hønsebouillon der skal klares tilsættes hønseskrog (hugget itu) Efter denne øvelse skulle du gerne have en helt krystalklar bouillon klar til tilsætning af garniture. Det kunne f.eks. være

Consomme Jardinere:
Årstidens grøntsager, f.eks. gulerod og selleri, skæres i flade kvadrater på 1 cm., blomkålsbuketter (små) og fine ærter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11360 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu