Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Letrøget consommé af skovsvampe

Letrøget consommé af skovsvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Consommé

Hovedingrediens : Svampe - Skovsvampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Røget consommé:
1 l.hønsefond
1 l.lys kalvefond
500 g.hakket kyllingelår
6 æggehvider
2 gulerødder
2 fedhvidløg
1 løg
1 porre
¼ selleri
2 spsk.tomatpuré
100 g.tørret skovsvampe
50 g.Shitaki
 salt
 peber
 savsmuld
4 stk.fjerkræskrog
 
 Kyllinge svampeballotine:
340 g.hakket kyllingefilet
75 g.foie gras
2 æg
1 dl.fløde
 salt
 peber
 muskat
80 g.Karl Johan
30 g.østershatte
30 g.champignon
4 vagtelæg
¼ bdt.kørvel
1 majs
 
 Majsstrudel:
2 spsk.hønsefars
4 bl.strudel
40 g.Foie gras-tern
2 spsk.hakket kørvel
1 spsk.ristet mandeltern
 
 Friteret brunet smør:
40 g.smør
1 fedhvidløg
1 bl.gelatine
40 g.mel
2 æg
40 g.rasp
 olie til fritering
 
 Pynt:
 Sprødt skind
 mandelolie
 kørvel
 løse majs
 
Opskrift:
Røget consommé:
Kyllingelåret hakkes på kødhakker med de øvrige ingredienser (ikke tomatpuré og fjerkræskrog). Fjerkræskrogene hakkes groft og ryges, til de er gyldne. Alt røres sammen og sættes over med kalve- og hønsefond og koges op. Småsimrer herefter i ca. 45 – 60 min. og sigtes gennem etamin. Reduceres yderligere 15 min. og sigtes igen gennem ultrafint plastiknet og smages til.

Kyllinge/svampeballotine:
Kyllingekødet og foie grasen køres sejt på robot med salt. Æggene tilsættes et efter et, og herefter fløden. Farsen køres glat, smages til og passeres. Karl Johan, østershatte og champignon skæres i grove stykker og steges ved hård varme. Krydres og afdryppes i sigte. Disse vendes i farsen sammen med majs og hakkede urter. Det formes som en pølse og pocheres til 68 grader C og afkøles. Skæres som en træstamme.

Majsstrudel:
Alle ingredienserne røres sammen og kommes i en sprøjtepose. Kommes på strudelpladen og rulles som en lang, tynd pind. Steges på hed pande.

Friteret brunet smør:
Smørret brunes i gryde, afkøles og vallen hældes fra. Det vendes med den udblødte husblas, hvidløg og afkøles. Der laves kugler, de paneres og friteres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 8327 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu