Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk svamperet

Kinesisk svamperet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
20 tørrede kinesiske svampe
5 dl.varmt vand
 
 Fyld:
1 spsk.soyasauce
1 spsk.risvin
1 tsk.sukker
2 tsk.maizenamel
250 g.magert svinekød (hakket)
 salt
4 vandkastanier (fra dåse)
2 spsk.olie
0.5 bundtpersille
 
 Desuden:
2 spsk.soyasauce
 


Opskrift:

Hæld det varme vand over svampene og lad dem trække heri ca. 30 minutter. Lad dem dryppe af i en si. Gem vandet.

Stilkene på svampene skæres af, de er for seje og kan ikke bruges. Bland soyasauce, risvin, sukker og maizena i en skål. Rør derpå svinekødet og hakkede vandkastanier i. Varm olien op på en stor pande og fordel fyldet over. Skyl persillen og del den i små duske. Fordel dem pænt over fyldet.

Steg retten ca. 1 minut til den er brun på undersiden. Hæld 4 - 6 spsk svampevand ved, læg låg på og steg retten færdig på ca. 15 minutter.

Anret svampene med fyldet på et fad. Kog panden af med 2 spsk soyasauce og hæld det over fyldet lige inden serveringen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13373 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu