Hvidvinssovs

Hvidvinssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.fiskefond eller 1 bouillonterning, grøntsag opløst i 2 dl vand
½ dl.tør hvidvin
3 æggeblommer
250 g.klaret smør
 et stænk citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Reducer fiskefonden og hvidvinen til 1/3 eller opløs bouillonterningen i kogende vand. Tilsæt hvidvinen og reducer til der er 1 dl tilbage.

Anbring gryden over et vandbad og tilsæt æggeblommerne under stadig omrøring, indtil sovsen er jævn og cremet.

Tilsæt det klarede smør under stadig omrøring.

Tilsæt salt og peber og smag sovsen til med citronsaft.

Tips:

Passer godt til fisk og skaldyr





karakterer:
Opskriften er vist 25029 gange,
og udskrevet 358 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-12 19:00:49
Jeg fatter ikke helt hvad man skal gøre med bouillonen ??