Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hvidvinssovs

Hvidvinssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dl.fiskefond eller 1 grønsagsbouillonterning opløst i 2 dl vand
½ dl.tør hvidvin
3 æggeblommer
250 g.klaret smør
 et stænk citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Reducer fiskefonden og hvidvinen til 1/3 eller opløs bouillonterningen i kogende vand. Tilsæt hvidvinen og reducer til der er 1 dl tilbage.

Anbring gryden over et vandbad og tilsæt æggeblommerne under stadig omrøring, indtil sovsen er jævn og cremet.

Tilsæt det klarede smør under stadig omrøring.

Tilsæt salt og peber og smag sovsen til med citronsaft.

Tips:

Passer godt til fisk og skaldyr


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22877 gange,
og udskrevet 329 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Louise  -  2008-12-12 19:00:49
Jeg fatter ikke helt hvad man skal gøre med bouillonen ??