Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk Risret

Kinesisk Risret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kinesisk Risret, billede 4 Kinesisk Risret, billede 1 Kinesisk Risret, billede 2 Kinesisk Risret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
200 gram Perleløg, eddikesyltede 1 glas eddikesyltede perleløg vejer 320 gram., 190 gram. drænet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 tsk. Karry, mild
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
250 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Kød og karry brunes i smørret. Champignon og løg tilsættes kødet, sammen med vand og tomatpure.

Når kødet er mørt tilsætter du ærter og cocktailpølser. Smages til med salt.

Server med ris og lune flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (43 stemmer)

Opskriften er vist 103413 gange,
og udskrevet 2467 gange.


Energi:
KJ total 12027 (2863 kcal)
KJ pr. Pers. 3006 (715 kcal)
Vægt ialt 2950 gram
Vægt pr. Pers. 737 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (97 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Aage  -  2018-09-08 20:56:52
Dette var en klar skuffelse. Vi fulgte opskriften men med 900 g kalkunbryst, og cocktailpølserne blev udskiftet med Langelænder grillpølser. Og udover resten af ingredienserne tilføjede vi 3 porrer for yderligere smag. I stedet for salt brugte vi soyasauce til at opnå den rette saltbalance. På trods af alt dette var resultatet en skuffelse.


  -  2018-03-01 13:00:28
Denne ret smager sikkert godt - men den har absolut intet med kinesisk mad at gøre


Tinna  -  2012-11-05 19:17:55
Normalt er der altså hverken cocktailpølser, perleløg eller margarine i en kinesisk opskrift, så hvorfor skulle der ikke kunne sauce til? Denne ret er ikke mere kinesisk end jeg er


  -  2012-08-19 12:01:10
Det er en kinesisk ret, der skal ikke være sovs, forvendte danskere.! og ja jeg er selv dansk.!


Anja  -  2008-02-03 22:59:28
Smager rigtig godt - ungerne elsker det, bruger dog 3 dl vand og 3 dl tomatpure


Kirkemus  -  2007-10-28 12:40:53
Tomatpure kan erstattes af en dåse flåede tomater - så undgås samtidig problemet med manglende sov. God ret :)


edith  -  0000-00-00 00:00:00
Hurra, så fandt jeg opskriften igen. Det er en herregod ret . Prøv at tilsætte lidt piskefløde. Det er mums


Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager lækkert, synes bare der mangler lidt sovs.


Joan Kjær  -  0000-00-00 00:00:00
Den er rigtig god og velsmagende.