Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mandelspecier

Mandelspecier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Specier

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Margarine, sukker og sirup røres sammen. Herefter køres de hakkede mandler, mel og natron i. Når massen er kørt sammen rulles den i pølser, som specier, stilles på køl ca. 1 times tid, skæres ud, ikke for tynde.

Bages ved 200 grade C. I 6-8 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21870 gange,
og udskrevet 422 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15134 (3603 kcal)
KJ pr. Portion 15134 (3603 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Portion 775 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1952 KJ (464 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 23.8 gram
Kulhydrat 59.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Heino  -  2012-10-19 11:57:28
Den kan nok bruge lidt mere tid på køl