Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mandelspecier

Mandelspecier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 50 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Specier

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Mandelspecier, billede 4 Mandelspecier, billede 1 Mandelspecier, billede 2 Mandelspecier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Blødt smør, sukker og sirup røres sammen. Herefter køres de hakkede mandler, mel og natron i. Når massen er kørt sammen rulles den i pølser, som specier, stilles på køl ca. 1 times tid, skæres ud i 3-4 mm skiver.

Bages ved 200 grade C. alm ovn i 6-8 minutter på næstøverste rille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22547 gange,
og udskrevet 434 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15254 (3632 kcal)
KJ pr. stk. 305 (72 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. stk. 15 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1968 KJ (468 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 24.1 gram
Kulhydrat 59.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Heino  -  2012-10-19 11:57:28
Den kan nok bruge lidt mere tid på køl