Taco skaller med hakket oksekød og salsa cruda

Taco skaller med hakket oksekød og salsa cruda, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
1 stortløg, fint hakket
2-3 fedhvidløg, fint hakket
400 g.hakket oksekød
 
 krydderier:
 tørret chili
 spidskommen
 stødt koriander
 oregano
2 spsk.eddike
 salt
 peber
12 tacoskaller
 
 salsa cruda:
6 storetomater, flåede og fint hakket
2 friske eller 3 syltede røde chilipebre, befriet for to kerner og fint hakket
1 tsk.oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Opvarm olie i en stor stegepande. Tilsæt løg, hakket hvidløg og grøn peber og steg i i min. Tilsæt hakket oksekød og krydderiblandingen. Når det er gennemstegt, tilsættes eddike, salt og peber.

bland alle ingredienser til saucen i en foodprocesser.

Lun tacoskallerne 2-3 min. i ovnen ved 200 grader eller i mikrobølgeovnen efter vejledning.

Server små skåle med iceberg salat i strimler, tomat i tern, revet ost, salsa cruda, advokado i skiver m.m., så hver person kan tage efter behov.





karakterer:
Opskriften er vist 50861 gange,
og udskrevet 1190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-26 15:57:01
nej---kanel er altså ikke en særlig mexicansk tradition hvorimod chili og chokolade er mere typisk

  -   2005-01-01 01:01:01
prøv at komme kanel, det skal ikke være ret meget, smag dig frem. Kanelen gør underværker og er tradiotionel i meksikanernes madlavning.