olie eller smør/margarine1-2 spsk. olie eller smør/margarine
400
g.
hakket kød 400 g. hakket kød
1-2
spsk.
tacokrydderi eller mexikansk chilli kryddermix1-2 spsk. tacokrydderi eller mexikansk chilli kryddermix
1
dl.
vand1 dl. vand
12
tacoskaller eller tortillas12 tacoskaller eller tortillas
1/2
salathoved i strimler1/2 salathoved i strimler
4
tomater4 tomater
2
avocadoer2 avocadoer
3
dl.
creme fraiche3 dl. creme fraiche
1
dåse
mild eller stærk tacosovs1 dåse mild eller stærk tacosovs
2
dl.
groft reven ost2 dl. groft reven ost
Opskrift:
Varm fedtstoffet i en stegepande.
Tilsæt det hakkede kød lidt efter lidt og drys tacokryd deri over. Rør rundt så kødet bliver en anelse brunet, tilsæt vand og lad det hele simre nogle min ufter til en kraftig kødsovs. Smag til og tilsæt evt. mere krydderi
Skær salaten i strimler, avocadoerne i skiver og hak tomaterne. Varm tacoskallerne i ovnen.
Fyld skallerne med salat, kødsovs, to- mat og avocado. Kom nogle skefulde creme fraiche og tacosovs på og afslut med reven ost.
Servér alle ingredienserne hver for sig i små skåle og lad hver person lave sin egen taco.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(19 stemmer)
Opskriften er vist 31508 gange, og udskrevet 809 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider