Taco skaller med oksekød

Taco skaller med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Tacos

HovedretterRet : Hovedretter - Tacoskaller Taco

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :      Red :
Taco skaller med oksekød, billede 4 Taco skaller med oksekød, billede 1 Taco skaller med oksekød, billede 2 Taco skaller med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.løg
2 spsk.olie
500 g.hakket oksekød, magert
1 rød peberfrugt
 
2 fedhvidløg
1 tsk.oregano tørret
2.5 dl.tomatpure
 
2 rød chilipeber
0.5 oksebouillontern
 
12 tacosskaller
 
Opskrift:
Svits hakket løg i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve. Tilsæt peberfrugt i tern.

Tilsæt finthakket hvidløg, origano og så meget tomatpure', at du får en ret tyk sauce.

Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand. Smag til med salt. Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk.

Portionen passer til 12 Tacoskaller eller 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) sammen med salat og salsa.





karakterer:
Opskriften er vist 184455 gange,
og udskrevet 3709 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (161 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-09 22:41:33
helt fantastisk, god mad til børn