Kog majsgrynene 10 minutter i en gryde med vand. Rør af og til. Bland margarine, salt og hvedemel i majsgrøden. Ælt dejen let. Den skal være blød og let klistret. Form dejen til 8 små boller på størrelse med en bordtennisbold. Rul dejen tyndt ud på et melet bord.
Steg pandekagerne på en tør og meget varm pande indtil de bobler op, ca. 2 minutter på hver side. Stabl dem ovenpå hinanden og hold dem varme under et viskestykke. Bruges til tacos og enchiladas, eller som erstatning for brød.
Tips:
En god måde at udrulle en tynd dej på er at lægge den mellem 2 stykker bagepapir drysset med mel. Udrul den på sædvanlig vis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(14 stemmer)
Opskriften er vist 26173 gange, og udskrevet 380 gange.
Kommentarer
- 2013-12-09 17:28:54 lækkert jeg elsker taco prøv det en dag hvor du måske har tid
conny - 2010-05-23 01:17:47 det er bare de bedste smagsløg som findes i opskrifte. uhm, uhm.
silje,mie og sarah. - 0000-00-00 00:00:00 super go' ret!! den fanger dine smagsløg!!
Tina - 0000-00-00 00:00:00 Den er rigtig god.. en oplevelse for smagsløgene
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider