Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjertesauce

Hjertesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinehjerter
1 finhakket løg
3-4 gulerødder
7 dl.oksebouillon
1-2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Hak svinehjerterne i kødhakker.

Kom farsen og løgene i en gryde med fedtstof og lad det stege til kødet er brunt. Krydder med salt og peber. Kom nu de hakkede gulerødder og oksebouillonen i gryden og lad det simre på svag varme under låg i 1½ til 2 timer.

Husk at røre i gryden en gang i mellem.
Kom piskefløde og kulør i og lad saucen koge op. Jævn evt. saucen med en meljævning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9436 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu