Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjertesauce

Hjertesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinehjerter
1 finhakket løg
3-4 gulerødder
7 dl.oksebouillon
1-2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
 


Opskrift:

Hak svinehjerterne i kødhakker.

Kom farsen og løgene i en gryde med fedtstof og lad det stege til kødet er brunt. Krydder med salt og peber. Kom nu de hakkede gulerødder og oksebouillonen i gryden og lad det simre på svag varme under låg i 1½ til 2 timer.

Husk at røre i gryden en gang i mellem.
Kom piskefløde og kulør i og lad saucen koge op. Jævn evt. saucen med en meljævning.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8667 gange,
og udskrevet 104 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu