Hæld lidt olivenolie i en kasserolle, hak løget og svits det i olien, uden at det tager farve. Hak de flåede tomater og hvidløget, og kom det I kasserollen. Tilsæt laurbærbladet. Lad blandingen simre nogle minutter. Held hvidvin og hønsebouillon i, og lad det hele snurre ved svag varme i 110 minutter. Jævn med lidt maizenamel.
Smag til med salt og peber og kom til sidst mandlerne I. Lad det yderligere simre I 5 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11445 gange, og udskrevet 142 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider