Mandelsovs

Mandelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stortløg
1 fedhvidløg
2 spsk.hakkede mandler
1 laurbærblad
2 flåede tomater
2 dl.hvidvin
2 ½ dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 maizenamel
 
 
Opskrift:
Hæld lidt olivenolie i en kasserolle, hak løget og svits det i olien, uden at det tager farve. Hak de flåede tomater og hvidløget, og kom det I kasserollen. Tilsæt laurbærbla­det. Lad blandingen simre nogle minutter. Held hvidvin og hønsebouillon i, og lad det hele snurre ved svag varme i 110 minutter. Jævn med lidt maizenamel.

Smag til med salt og peber og kom til sidst mandlerne I. Lad det yderligere simre I 5 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11755 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu