Kuvertbrød med god skorpe

Kuvertbrød med god skorpe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.gær
3 dl.vand
3 dl.Wiibroe årgangsøl
2 dl.fromage frais
400 g.hvedemel
100 g.grahamsmel
500 g.durum hvede
2 spsk.salt
 
Opskrift:
Gæren udrøres i det lunede vand og øl og fromage frais tilsættes. Mel sigtes i lidt ad gangen, salt følger det sidste mel. Kan eventuelt røres i røremaskine eller med håndmixer - brug kødkrogene.

Dejen tildækkes med et fugtigt klæde og hæver et lunt sted i 3 1/2 time. Gør en bageplade klar med bagepapir og sæt bollerne med to skeer. Dyp skeerne i lidt mel efter behov, så dejen nemt slipper. Brødene bages i ovn ved 250 °C i 20-25 minutter.

Fromage frais, som giver god holdbarhed og god næringsværdi, kan udelades og erstattes med vand.

Der bliver cirka 12 brød af denne portion.





karakterer:
Opskriften er vist 14202 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu