Gæren udrøres i det lunede vand og øl og fromage frais tilsætes. Mel sigtes i lidt ad gangen, salt følger det sidste mel. Kan eventuelt røres i røremaskine eller med håndmixer - brug kødkrogene.
Dejen tildækkes med et fugtigt kIæde og hæver et lunt sted i 3 1/2 time. Gør en bageplade klar med bagepapir og sæt bollerne med to skeer. Dyp skeerne i lidt mel efter behov, så dejen nemt slipper. Brødene bages i ovn ved 250 °C i 20-25 minutter.
Fromage frais, som giver god holdbarhed og god næringsværdi, kan udelades og erstattes med vand.
Der bliver cirka 12 brød af denne portion.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12220 gange, og udskrevet 232 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider