Kuvertbrød med god skorpe
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i det lunede vand og øl og fromage frais tilsættes. Mel sigtes i lidt ad gangen, salt følger det sidste mel. Kan eventuelt røres i røremaskine eller med håndmixer - brug kødkrogene.
Dejen tildækkes med et fugtigt klæde og hæver et lunt sted i 3 1/2 time. Gør en bageplade klar med bagepapir og sæt bollerne med to skeer. Dyp skeerne i lidt mel efter behov, så dejen nemt slipper. Brødene bages i ovn ved 250 °C i 20-25 minutter. Fromage frais, som giver god holdbarhed og god næringsværdi, kan udelades og erstattes med vand. Der bliver cirka 12 brød af denne portion. |
|
Opskriften er vist 14202 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne