Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gulerodsuppe

Gulerodsuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.gulerødder
300 g.løg
150 g.smør
150 g.grødris
1-2 laurbærblade
1 kvisttimian
 meget lidt karry
½ hvidløg
 l.lys kalvebouillon
150 g.smør
 
Opskrift:
Gulerødderne snittes fint, Løg pille og hakkes fint. Løg og gulerød, dampes i smørret, nu tilsættes krydderierne, timian, karry, ½ hvidløg samt grødris. Alt dette koges blankt og mørt, under afskumning. Suppen smages til med salt og peber . Umiddelbart før servering, piskes der 150 g. smør i suppen, dette giver suppen karakter, hvis du syntes at suppen mangler lidt....så smag den til med lidt sukker.

Der serveres brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17447 gange,
og udskrevet 324 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maiken  -  0000-00-00 00:00:00
Noget af fedtstoffet kan sagtens undværes. Til slut kan suppen blendes lidt og tilsættes kyllingstykker.