Kommentarer
- 2013-04-03 21:12:34 Virkelig lækker! Undlod bacon og smør og kom er par oksebouillonterninger i. Kom skyr ovenpå i stedet for creme fraiche. Denne tilsvarer desuden den anden gulashsuppe, hvor der er beregning med.
Cinder - 2013-01-02 16:40:53 Den smager åhh så skønt!
Morten F - 2010-12-29 10:02:44 Fremragende ret. Jeg serverer den aldrig med chili i, da den er god som den er. Til gengæld stiller jeg altid tabascoen på bordet. Så kan folk justere selv efter egne smagsløg.
Har prøvet med oksekød (faktas bllige grydesteg til 60,- kiloet virker fremragende), skinke og kylling. Alle varianterne er gode – den er meget lækker med kyllingeoverlår også, men oksekød smager altså bedst.
Vi dropper gerne bacon, når der ikke er gæster til retten for at holde fedtet lidt i skak. Til gengæld får den så 1-2 fed hvidløg ekstra og to grøntsagsbouillon-terninger (de billige fra Netto smager i øvrigt bedre end de dyre fra Knorr).
Til dig, der synes den er klam: Du må have begået en fejl. Enten har den ikke simret læne nok, eller du har kogt den alt for hårdt, eller evt. sparet for meget på vandet. Prøv igen. Den er det virkelig værd!
- 2010-08-30 16:53:31 Den er lidt for klumpet og klAM. DEN SMAGTE MERE AF DE STORE GRØNSAGSSTYKKER END DEN SMAGTE AF TOMAT SUPPE DET ER SYND AT FOLK BRUGER TID PÅ AT LAVE DEN :(... (BARE MIN MENING :) )
Bente - 2007-10-29 21:13:00 super med 3 friske chili
Jan - 0000-00-00 00:00:00 Det er en supergod suppe, som vinteren igennem vil være vores foretrukne suppe. Der kan tilføjes lidt chilli, som giver den ekstra dimenssion
Jan - 0000-00-00 00:00:00 Man kan også tilsætte Chilli - det skal være frisk og giver en god stærk smag
suzanne - 0000-00-00 00:00:00 Jeg bruger skinkekød, magarine, bacon, løg, tomatkoncentrat, hvidløg, rosenpaprika, salt, peber, porrer, grøn og rød peberfrugt samt champignon. Dertil serverer jeg hvidløgsflùtes.
jojes - 0000-00-00 00:00:00 Supergod og kraftig suppe, især hvis der spares på vandet
|