Fisken rengøres. Løg pilles og kvartes. Persille hakkes, lidt tages fra til pynt. Løg, persille, fiskeben og fisken (hvis ikke røget) koges i en god liter vand ca. 30 minutter. Kogelagen sies. Noget af fisken tages fra til at anrette med. Resten af fisken pureres sammen med fløden og blandes sammen med fiskelagen. Det koger 10 minutter. Suppen smages til med salt, peber og citronsaft. Tages af varmen og legeres med æggeblommer. Anrettes med fiskestykker, lidt persille eller andet grønt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11227 gange, og udskrevet 222 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider