hønsebouillon (evt. vand og terning) ½ l. hønsebouillon (evt. vand og terning)
2
modne avocadoer2 modne avocadoer
2½
dl.
fløde 2½ dl. fløde
1
dl.
yoghurt naturel1 dl. yoghurt naturel
1
dl.
tør hvidvin 1 dl. tør hvidvin
1
spsk.
citronsaft 1 spsk. citronsaft
salt salt
hvid peber hvid peber
Opskrift:
Varm vand og bouillon op til kogepunktet
Del avocadoerne tag stenene ud pil skrællen af skær 4 pæne skiver til pynt
Kom resten af avocadokødet i en blender sammen med fløde, yoghurt, hvidvin, citronsaft
Tilsæt denne pure i suppe, varm op må ikke koge smag til med salt og peber
Læg avocadoskiver i hver tall. og hæld suppen over. Server straks
Suppen kan serveres kold
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 15565 gange, og udskrevet 465 gange.
Kommentarer
Signe og Erling Nissen - 2018-01-15 09:49:11 Skulle prøve en ny suppe, og tog denne avocadocremesuppe. Det er den dårligst smagende suppe, som vi endnu har smagt. Der var en gennemgående dominerende syrlig smag (citron/hvidvin) Fraråder at prøve denne suppe.