Løget hakkes fint og svitses i lidt olie, når det er gyldent tilsættes hvidvin, og det reducerer til det halve. Herefter tilsættes fløde samt fiskebouillon og suppen koges ind til ca. 1 liter og jævnes med maizena e. l. til den er let cremet. Herefter tilsættes Ocean Gourmet, rejer samt hakket purløg. Tilsidst får suppen lige et opkog og smages til med salt og peber.
Serveres med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13873 gange, og udskrevet 221 gange.
Kommentarer
- 2010-03-07 14:34:40 Ocean Gourmet er havtang
Frank af Danmark - 0000-00-00 00:00:00 Hvad er ocean gourmet ???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider