Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastinak cremesuppe

Pastinak cremesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Pastinak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 stk.pastinakker
1 1/4 l.grundsuppe
1 suppevisk (top fra rodurter)
1/4 l.piskefløde
75 g.suppefedt
1 bdt.purløg
 salt
 hvidt stødt peber
25 g.smør
 


Opskrift:

Pastinakkerne skrælles og skæres i mindre stykker og sauteres (ristes) i suppefedt. Brug en god tykbundet gryde med rigelig plads. Påhældes grundsuppen og koges nu 30 min. til al kraften er ude af pastinakkerne. Under kogningen tilsættes suppevisk. Visken fjernes og suppen blendes. Hældes tilbage i gryden og tilsæt piskefløden og indkog . Tilsæt tern af kogte pastinakker. Montér (afrund) med smør, drys med finthakket purløg og server med flütes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15900 gange,
og udskrevet 262 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor finder jeg opskriften på grundsuppen??