Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kørvelcremesuppe

Kørvelcremesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hviling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 stk.hvilling
12 champignon
1 løg
1 persillerod
2 porrer
1 citron (saft)
2 skalotteløg
2 fedhvidløg
1 bdt.kørvel
8 bladespinat
½ flaskehvidvin
1 dl.cremefraiche
2½ + ½ dl.fløde
2 dl.sødmælk
 fiskefond
 salt
 peber
 
 smørbolle:
 100 g mel
70 g.smør
 
Opskrift:
Hvilling fileteres, ben renses for blodrester og sættes over i koldt vand til fiskefond. Når vandet koger, afskummes fonden og tern af 6 champignon, løg, persillerod og porrer tilsættes samt citronsaft, salt og peber. Efter 20 minutter tages fonden af og passeres gennem etamine. Resten af champignonerne skæres i mindre stykker og sauteres med skalotteløg, hvidløg og ½ flaske hvidvin - reduceres (indkoges) til 1/3 del. Reduktionen koges med ½ l fiskefond, 2,5 dl fløde, 2 dl mælk, jævnes med blond roux (smørbolle), sigtes, smages til og blendes med blancheret kørvel og spinat før servering.

Cremefraiche-reduktion til dariole: 1 skalotteløg hakkes fint, sauteres i smør. Cremefraiche og ½ dl fløde tilsættes. Afkøles let.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7104 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu