Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Lammerullepølse

Lammerullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Rullepølse

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeslag

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammeslag
½ kg.Spæk ( lidt mindre hvis man vil have Rullepølsen lidt mere mager )
3 bdt.Persille
1 tsk.Peber
2 tsk.Salt ( meget gerne Nitritsalt)
Opskrift:
Kødet skæres til så man får så firkantet stykke som muligt , det man skære fra fordeles i pølsen Spækket skæres i tynde Skiver som fordeles på Slaget sammen med Krydderierne enten No. 1 eller No. 2 Rulles sammen på langs af Kødtaverne og sys sammen.

Saltes i en 12½ % Saltlage i et par Dage ( 125 g Salt pr. Liter Vand ) , meget gerne Nitritsalt .

Koges ca 1 time.

Lægges i pres evnt. mellem 2 skærebrætter .


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22114 gange,
og udskrevet 543 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu