Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkunkrebinetter

Kalkunkrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 skiveraf skorpet franskbrød
3/4 dl.mælk
400 g.hakket kalkunkød
l æg
 reven skal af ½ citron
 salt
 peber
l knivspidssukker
l salathoved
2 dl.vand med 1 bouillonterning
6 spsk.hakket purløg
20 g.smør
 evt. jævning med Maizena
 
Opskrift:
Blød franskbrødet ud i mælk, rør det i det hakkede kød sammen med ægget, reven citronskal, salt, peber og sukker.

Pil salatbladene fra hinanden, kom dem ½ minut i kogende, let saltet vand. Tag dem op og læg dem på spækkebræt.

Form kødet til 6 kugler, læg en kugle på hvert salatblad, pres kødet lidt fladt og pak salatbladene om kødet.

Smør en fladbundet gryde eller sauterpande med smør, drys med purløg og læg pakkerne herpå. Hæld kogende bouillon ved, læg låg på og lad retten dampe i 30 minutter.

Server flutes eller ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8068 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu