Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Perlehøns i vermouth

Perlehøns i vermouth, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøne hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 storeperlehøns (a 750 g),
 salt
 peber,
½ tsk.karry,
1 tsk.letknuste enebær,
100 g.smør,
2 spsk.olie,
2 dl.kogende vildtsky,
1 dl.fløde (13%),
375 g.champignoner,
1 dl.tør vermouth,
1 dl.piskefløde,
 smørbolle af 25 g smør/20 g mel.
 
 
Opskrift:
De istandgjorte perlehøns gnides med krydderierne, der forinden blandes. Ombindes med bomuldssnor eller slagteritråd og brunes på alle sider over ikke for stærk varme i letbrunet smør tilsat olie. Når perlehønsene er smukt brune over det hele, tilsættes den kogende vildtsky (der kan eventuelt bruges bouillon) og et øjeblik efter kommer fløden til. Fuglene steger nu ved svagt blus ca. 40 minutter, hvorefter de tages op. Champignonerne snittes, svitses i en lille klump smør, vermouthen tilsættes, og champignoner og vermouth blandes derefter i skyen under let omrøring. Bringes til kogepunktet, jævnes med smørbollen. Til sidst hældes piskefløde i, saucen snurrer nogle minutter og smages til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6191 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu