Grillede rejer og blæksprutteringe

Grillede rejer og blæksprutteringe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.optøede, store rå Black Tiger-rejer
4 spsk.yoghurt naturel
2 spsk.limesaft
4 fedhvidløg
2 cm.frisk ingefær
2 friske, grønne chili
0.5 tsk.cayennepeber
 salt
200 g.optøede, forkogte blæksprutteringe
4 storegulerødder, skåret i tynde stave
0.5 tsk.chili
0.5 tsk.gurkemeje
 
Opskrift:
Start med at pille rejerne, fjern tarmstrengen og skær et dybt snit i ryggen, så de kan flades ud. Blend yoghurt, limesaft, hvidløg, ingefær, chili, cayennepeber og salt til en jævn masse. Læg rejerne i kryddermassen og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskab. Svits spidskommen i olie, til de begynder at springe, kom løg ved og svits til de er bløde. Tilsæt chili, gurkemeje og 1 1/2 dl vand. Så tilsættes blæksprutteringene, gulerødder og kog dem ca. 3 minutter. Ryst den overskydende marinade af rejerne, kryder med salt og grill dem hurtigt på begge sider. Server blæksprutter, gulerod og de grillede rejer med Koriander-raita, Cachumber og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 24890 gange,
og udskrevet 347 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu