|
300 | g. | optøede, store rå Black Tiger-rejer300 g. optøede, store rå Black Tiger-rejer | 4 | spsk. | yoghurt naturel4 spsk. yoghurt naturel | 2 | spsk. | limesaft2 spsk. limesaft | 4 | fed | hvidløg4 fed hvidløg | 2 | cm. | frisk ingefær2 cm. frisk ingefær | 2 | | friske, grønne chili2 friske, grønne chili | 1/2 | tsk. | cayennepeber1/2 tsk. cayennepeber | | | salt salt | 200 | g. | ptøede, forkogte blæksprutteringe200 g. ptøede, forkogte blæksprutteringe | 4 | store | gulerødder, skåret i tynde stave4 store gulerødder, skåret i tynde stave | 1/2 | tsk. | chili1/2 tsk. chili | 1/2 | tsk. | gurkemeje1/2 tsk. gurkemeje | | | | | | | | | |
| |
Start med at pille rejerne, fjern tarmstrengen og skær et dybt snit i ryggen, så de kan flades ud.
Blend yoghurt, limesaft, hvidløg, ingefær, chili, cayennepeber og salt til en jævn masse.
Læg rejerne i kryddermassen og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskab.
Svits spidskommen i olie, til de begynder at springe, kom løg ved og svits til de er bløde.
Tilsæt chili, gurkemeje og 1 1/2 dl vand.
Så tilsættes blæksprutteringene, gulerødder og kog dem ca. 3 minutter.
Ryst den overskydende marinade af rejerne, kryder med salt og grill dem hurtigt på begge sider.
Server blæksprutter, gulerod og de grillede rejer med Koriander-raita, Cachumber og brød.
|