Grillede rejer og blæksprutteringe
Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte Indsendt : Red : |
|
|
Start med at pille rejerne, fjern tarmstrengen og skær et dybt snit i ryggen, så de kan flades ud.
Blend yoghurt, limesaft, hvidløg, ingefær, chili, cayennepeber og salt til en jævn masse.
Læg rejerne i kryddermassen og lad dem trække i mindst 2 timer i køleskab.
Svits spidskommen i olie, til de begynder at springe, kom løg ved og svits til de er bløde.
Tilsæt chili, gurkemeje og 1 1/2 dl vand.
Så tilsættes blæksprutteringene, gulerødder og kog dem ca. 3 minutter.
Ryst den overskydende marinade af rejerne, kryder med salt og grill dem hurtigt på begge sider.
Server blæksprutter, gulerod og de grillede rejer med Koriander-raita, Cachumber og brød.
|
|
Opskriften er vist 24890 gange,
og udskrevet 347 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne