Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Hindbærpocheret pære med druesovs

Hindbærpocheret pære med druesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 storepærer
100 g.(frosne) hindbær
 
 sovsen:
200 g.modne grønne vindruer
150 g.sukker
 maizenamel
 
 Desuden.:
½ lillefennikel
 kanel - stødt.
 
Opskrift:
Bring dagen før 1½ l vand i kog med 200 gr. sukker samt de frosne hindbær. Kog de skrællede pærer let her ( pocheres ) i 12-15 minutter. Vær sikker på at pærerne er møre. Afkøl det hele og lad pærerne trække i denne lage natten over. Halvér druerne. Udsten dem og kog dem med en anelse vand og de 50 gr. sukker i et par minutter. Det hele blendes og jævnes evt. med lidt udrørt maizena. Sigtes og afkøles.

Skær roden og toppen af fennikelen, og skær de inderste blade i tynde strimler. Kog dem i lidt vand med sukker og kanel og lad dem afkøle.

Halvér pærerne ved anretningen. Tag kernerne ud og skær pærerne i tynde skiver.

Anret pæreskiverne på kolde tallerkner med den lysegrønne druesovs og fennikelstykkerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11887 gange,
og udskrevet 146 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Susie  -  0000-00-00 00:00:00
Vær opmærksom på at ikke alle ingredienser står på listen, og at der desuden er angivet to forskellige sukkermængder til sovsen. Jeg brugte kun 50 g, og det var rigeligt.