Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brombærpocheret pære

Brombærpocheret pære, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 pærer
½ kg.brombær
½ l.vand
400 g.sukker
100 g.nougat
 
 Passionspuré:
8 stk.passionsfrugt
 
3 dl.vand
100 g.sukker
 
Opskrift:
Pæren skrælles og kernehuset udstikkes med en udstikker. Brombær, vand og sukker koges op og sigtes. Kog pæren op i brombærlagen og stil den på køl i lagen i ca. 12 timer.

Pæren tages op af lagen og fyldes med nougat.

Passionspurée:
Passionsfrugterne halveres og kødet fjernes fra skallerne. Vand, sukker og frugtkød koges op, pureres/blendes og afkøles.

Anretning:
Pæren serveres på pasionspuréen. Pyntes evt. med friske bær, frugt og nødder.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13800 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu