Pæren skrælles og kernehuset udstikkes med en udstikker. Brombær, vand og sukker koges op og sigtes.
Kog pæren op i brombærlagen og stil den på køl i lagen i ca. 12 timer.
Pæren tages op af lagen og fyldes med nougat.
Passionspurée:
Passionsfrugterne halveres og kødet fjernes fra skallerne. Vand, sukker og frugtkød koges op, pureres/blendes og afkøles.
Anretning:
Pæren serveres på pasionspuréen. Pyntes evt. med friske bær, frugt og nødder.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14079 gange, og udskrevet 201 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider