Kinaruller

Kinaruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Bønnespirer

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.margarine
250 g.kvark
25 g.gær
1 spsk.vand
1 tsk.salt
1 knsp.karry
0.25 tsk.paprika
 dl.grahamsmel
6 dl.hvedemel
 
 Fyld:
2 storeløg
3 spsk.olie
150 g.røget skinke
1 porre
200 g.hvidkål
200 g.champinoner i skiver
250 g.bambusskud eller bønnespirer
 salt
 peber
 sojasauce
 timian
100 g.ost (f.eks. gouda)
 dl.saltede jordnødder
 
 Pensling:
1 æggeblomme
1 spsk.vand
 
Opskrift:
Rør fedtstof og kvark sammen i en skål. Opløs gæren i vandet og hæld det i fedtstofblandingen- Tilsæt salt, karry, paprika og grahamsmel. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den slipper skålen. Lad dejen hæve tildækket ca. 4 timer eller natten over i køleskabet. Tilberede fyldet. Pil løgene og hak den fint. Svits dem i olien. Skær skinken i tern og rør det i sammen med strimlet porre og hvidkål. Kom svampene ved og lad det hele stege et øjeblik. Tilsæt fintstrimlede bambusskud eller bønnespirer. Smag til med salt, peber, soya og timian. Del dejen i 10 lige store stykker. Rul hver del ud til en plade 15x20 cm. Fordel fyldet på pladerne. Skær osten i ½ cm. store tern. Læg dem ovenpå fyldet sammen med jordnødderne. Pisk æggeblommen sammen med vandet. Pensl kanterne af dejen inden den rulles sammen. Læg rullerne med sammenføjningen nedad på en plade med bagepapir. Pensl rullerne ovenpå. Bag rullerne nederst i en 225°C varm ovn ca. 20 min. I varmluftsovn v/ 200°C ca. 25 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 17522 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
KINA-ruller kommer vel ikke fra Sverige??

  -   2005-01-01 01:01:01
Den var god!