bambusskud ell. bønnespirer250 g. bambusskud ell. bønnespirer
salt salt
peber peber
kinesisk soya kinesisk soya
timian timian
100
g.
ost (f.eks. gouda)100 g. ost (f.eks. gouda)
1½
dl.
saltede jordnødder1½ dl. saltede jordnødder
Pensling: Pensling:
1
æggeblomme 1 æggeblomme
1
spsk.
vand1 spsk. vand
Opskrift:
Rør fedtstof og kvark sammen i en skål.
Opløs gæren i vandet og hæld det i fedtstofblandingen-
Tilsæt salt, karry, paprika og grahamsmel.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den slipper skålen.
Lad dejen hæve tildækket ca. 4 timer eller natten over i køleskabet.
Tilberede fyldet. Pil løgene og hak den fint. Svits dem i olien.
Skær skinken i tern og rør det i sammen med strimlet porre og hvidkål.
Kom svampene ved og lad det hele stege et øjeblik.
Tilsæt fintstrimlede bambusskud eller bønnespirer.
Smag til med salt, peber, soya og timian.
Del dejen i 10 lige store stykker.
Rul hver del ud til en plade 15x20 cm.
Fordel fyldet på pladerne. Skær osten i ½ cm. store tern.
Læg dem ovenpå fyldet sammen med jordnødderne.
Pisk æggeblommen sammen med vandet.
Pensl kanterne af dejen inden den rulles sammen.
Læg rullerne med sammenføjningen nedad på en plade med bagepapir.
Pensl rullerne ovenpå.
Bag rullerne nederst i en 225°C varm ovn ca. 20 min.
I varmluftsovn v/ 200°C ca. 25 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 15773 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 KINA-ruller kommer vel ikke fra Sverige??
hugo - 0000-00-00 00:00:00 Den var god!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider