Kommentarer
- 2016-11-08 14:42:51 Skal man virkelig SMIDE kødet på grillen eller kan man bare lægge det på grillen. Undskyld mit opstød, men jeg synes det at smide er dårligt dansk!
AM - 2016-07-21 13:46:18 Vi puttede 2 fede hvidløg på panden til champignonerne, og viklede bacon rundt om mørbraden. Mums den blev god!
Henry - 2016-07-12 07:37:49 Vi omviklede mørbraden med bacon, det blev fantastisk
Stig larsen - 2016-06-14 08:48:49 Hvorfor står der næsten aldrig hvad man feks. kan bruge som tilbehør.
haenschke - 2014-06-04 11:18:28 Nu har vi prøvet den og den var bare kanongod. Den kan varmt anbefales.
api - 2009-08-12 12:21:54 jeg har prøvet med hvidløg og persille det er også lækkert
- 2008-10-14 19:49:11 Super lækkert. Har prøvet den et par gange, men jeg kommer lidt hakket valdnødder i og pakker den ind i bacon. Kan varmt anbefales
Per - 2008-08-21 19:33:13 Man smider da ikke med mad.
Min mørbrad blev lagt på grillen, og den var god !
- 2008-08-05 15:01:41 gorgonzolaost kan stærkt anbefales istedet for flødeosten. champignonerne skal være finthakket men ikke stegt, tilsæt kun salt og peber.
Lemvig - 2008-08-04 14:57:42 Snakker vi kuglegrill eller alm. grill?
susan - 2007-10-25 16:56:55 Til Betina. Jo den kan sagtens laves i ovnen også. Prøv ved 200g i ca 30 min.
Bette - 2007-09-20 17:48:48 hej Pia Poorthuis: den kommentar du lovede efter afprøvning. Hvor bliver den af?
Smeden - 2007-06-11 17:34:45 Istedet for kødpinde/snor kom evt bacon om, det er bare alletiders. Og jeg vil så lige sige at alle former for flødeost kan bruges som fyld, med eller uden champignoner. Bon appetit
Joan - 2007-05-05 18:11:38 Rigtig godt, anbefales herfra:)
Bettina - 2006-12-08 01:52:42 Kan den ikke laves indendørs, på panen/ i ovn? Og hvor længe tror i så den skal have?
Anders Frandsen - 0000-00-00 00:00:00 Ja, ihhh hvor dejligt. Det lyder simpelthen som noget af det bedste. Laver det med det samme... Hilsen til alle de flinke mennekser i dette forum... :-)
PIA - 0000-00-00 00:00:00 Lyder vild lækker, men jeg vil prøve at udskifte champignonerne med peberfrugt.
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg havde problemer med fyldet, da jeg åbenbart fik stegt champignonerne lidt for længe så de begyndte at væde, og jeg hældte ikke væden fra, så champignon/ostefyldet blev ret flydende, en anden gang skal champignonerne bare i en sigte.
søren nielsen - 0000-00-00 00:00:00 er den bedste i verdenen
nielsen - 0000-00-00 00:00:00 lækker lækker
Arne K - 0000-00-00 00:00:00 ja aj alting er bedre med kantareller, men grill- og kantarelsæson er jo altså ikke lige sammenfaldende og de tørrede svamper er som ikke mere imponerende end så meget andet
Arne - 0000-00-00 00:00:00 Lækker, skal prøves igen
Planken - 0000-00-00 00:00:00 er kanon god men det er bedre med kantral svampe
Planken - 0000-00-00 00:00:00 er kanon god men det er bedre med kantral svampe
pia poorthuis - 0000-00-00 00:00:00 den skal afprøves på fredag, hvor der er lovet godt vejr! Beskrivelse følger efer fredag
hanne klausen - 0000-00-00 00:00:00 lyder virkelig lækker
Yvonne - 0000-00-00 00:00:00 superlækker
|