Fyldt mørbrad på grill
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær mørbraden op på langs og bank dem let flade.
Svampene hakkes og steges i lidt olie stænk med citron og sukker. Bland dem i en skål med flødeosten. Læg fyldet i mørbraden sæt kødnåle i. pensles med olie og smides på grillen i 25 min. |
|
Opskriften er vist 297324 gange,
og udskrevet 9739 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (94 stemmer) |
|
Kommentarer Aage - 2021-08-08 07:34:38 Smager godt, men smagen af Pikant går meget tydeligt igennem, og minder mig for meget om en ostemad. PS: Jeg smider også kødet på grillen. Sproget skal have lov at blive brugt med nye nuancer og udvikle sig ;-) anonym - 2016-11-08 14:42:51 Skal man virkelig SMIDE kødet på grillen eller kan man bare lægge det på grillen. Undskyld mit opstød, men jeg synes det at smide er dårligt dansk! AM - 2016-07-21 13:46:18 Vi puttede 2 fede hvidløg på panden til champignonerne, og viklede bacon rundt om mørbraden. Mums den blev god! Henry - 2016-07-12 07:37:49 Vi omviklede mørbraden med bacon, det blev fantastisk Stig larsen - 2016-06-14 08:48:49 Hvorfor står der næsten aldrig hvad man feks. kan bruge som tilbehør. haenschke - 2014-06-04 11:18:28 Nu har vi prøvet den og den var bare kanongod. Den kan varmt anbefales. api - 2009-08-12 12:21:54 jeg har prøvet med hvidløg og persille det er også lækkert anonym - 2008-10-14 19:49:11 Super lækkert. Har prøvet den et par gange, men jeg kommer lidt hakket valdnødder i og pakker den ind i bacon. Kan varmt anbefales Per - 2008-08-21 19:33:13 Man smider da ikke med mad. Min mørbrad blev lagt på grillen, og den var god ! anonym - 2008-08-05 15:01:41 gorgonzolaost kan stærkt anbefales istedet for flødeosten. champignonerne skal være finthakket men ikke stegt, tilsæt kun salt og peber. Lemvig - 2008-08-04 14:57:42 Snakker vi kuglegrill eller alm. grill? susan - 2007-10-25 16:56:55 Til Betina. Jo den kan sagtens laves i ovnen også. Prøv ved 200g i ca 30 min. Bette - 2007-09-20 17:48:48 hej Pia Poorthuis: den kommentar du lovede efter afprøvning. Hvor bliver den af? Smeden - 2007-06-11 17:34:45 Istedet for kødpinde/snor kom evt bacon om, det er bare alletiders. Og jeg vil så lige sige at alle former for flødeost kan bruges som fyld, med eller uden champignoner. Bon appetit Joan - 2007-05-05 18:11:38 Rigtig godt, anbefales herfra:) Bettina - 2006-12-08 01:52:42 Kan den ikke laves indendørs, på panen/ i ovn? Og hvor længe tror i så den skal have? Anders Frandsen - 2005-01-01 01:01:01 Ja, ihhh hvor dejligt. Det lyder simpelthen som noget af det bedste. Laver det med det samme... Hilsen til alle de flinke mennekser i dette forum... :-) PIA - 2005-01-01 01:01:01 Lyder vild lækker, men jeg vil prøve at udskifte champignonerne med peberfrugt. Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg havde problemer med fyldet, da jeg åbenbart fik stegt champignonerne lidt for længe så de begyndte at væde, og jeg hældte ikke væden fra, så champignon/ostefyldet blev ret flydende, en anden gang skal champignonerne bare i en sigte. søren nielsen - 2005-01-01 01:01:01 er den bedste i verdenen nielsen - 2005-01-01 01:01:01 lækker lækker Arne K - 2005-01-01 01:01:01 ja aj alting er bedre med kantareller, men grill- og kantarelsæson er jo altså ikke lige sammenfaldende og de tørrede svamper er som ikke mere imponerende end så meget andet Arne - 2005-01-01 01:01:01 Lækker, skal prøves igen Planken - 2005-01-01 01:01:01 er kanon god men det er bedre med kantral svampe Planken - 2005-01-01 01:01:01 er kanon god men det er bedre med kantral svampe pia poorthuis - 2005-01-01 01:01:01 den skal afprøves på fredag, hvor der er lovet godt vejr! Beskrivelse følger efer fredag hanne klausen - 2005-01-01 01:01:01 lyder virkelig lækker Yvonne - 2005-01-01 01:01:01 superlækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne